Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /web/targoncaportal/targoncaportal.hu/www/lib/core/class.dmultilanguage.php on line 48 Targoncaportál Kft.

TARGONCÁK / termékkörök

About us

ANGOLSZÖVEG Tisztelt Jövőbeni Partnerünk!

A Targoncaportál Kft. magyar tulajdonú vállalkozásként alakult 2004-ben, mely emelő- és anyagmozgatógépek szakkereskedelmével foglalkozik. Minden anyagmozgatási feladatra professzionális megoldást kínálunk, amely szavatolja a raktártechnikai folyamatok hatékony megoldását és az üzemeltetési költségek csökkentését.

Minőség, megbízhatóság, vevőközpontúság.
Ezek azok az értékek, amelyekre építkezve szolgáltatunk, és melyek segítik partnereinket saját céljaik elérésében. Arra törekszünk, hogy kiváló termékeink és szervizünk ténylegesen hozzájáruljon az Ön üzleti sikeréhez.

Értékesítés
Cégünk magasan kvalifikált munkatársai segítségével a legoptimálisabb megoldást kínálja Önnek az anyagmozgatási feladatok ellátására. Banki kapcsolataink segítségével kedvező hitelkonstrukciókat kínálunk vásárlóink részére.

Bérlet
Legyen szó hirtelen megnövekedett anyagmozgatási igényről, vagy váratlan helyzetek áthidalásáról, széleskörű bérflottánkban mindig megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet. A bérlet időtartama egy naptól több évig is terjedhet, melyhez igény szerint szakképzett targoncavezetőt is biztosítunk.

A befizetett bérleti díjának 70%-át beszámítjuk a vételárba!

Szerviz
Folyamatos alkatrészellátást biztosítunk az általunk forgalmazott összes termékhez. Szerelő munkatársaink akár a szervizbejelentéstől számított 4 órán belül állnak megbízóink rendelkezésére.


Szerviz szolgáltatásunk főbb pontjai:

- szakképzett targonca szerviz,
- magas minőségű pótalkatrészek,
- folyamatosan képzett szerviz technikusok,
- személyre szabott ajánlatok.


Vizsgáztatás
Vállaljuk az Ön targoncájának időszakos felülvizsgálatát, a dokumentáció szakszerű elkészítését és soron következő vizsgálatok esedékességének nyomon követését.

Reméljük, hogy a közeljövőben Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Sikeres együttműködésben bízva üdvözlettel:

Képíró Imre Balla Zsolt
ügyvezető igazgató műszaki igazgató