Warning: putenv() has been disabled for security reasons in /web/targoncaportal/targoncaportal.hu/www/lib/core/class.dmultilanguage.php on line 48 Targoncaportál Kft.

TARGONCÁK / termékkörök

Brokerage Sales

angol szöveg:

Bizonyára találkozott már azzal a problémával, hogy speciális, drágán vásárolt targoncáját nehezen vagy csak mélyen áron alul tudta értékesíteni, beszámíttatni. E probléma leküzdésében kíván partner lenni a Targoncaportál. Számunkra nem probléma értékesíteni a néhány éves, alig futott gépeket vagy az erősen használt felújításra váró targoncákat, de még az eladhatatlannak tűnő, működésképtelen targoncáknak is van értékük!

Amennyiben Ön rendelkezik eladó targoncával, kérjük, küldje el nekünk gépe pontos paramétereit eladási árral, fényképpel együtt! Amennyiben nincs elképzelése a piaci árakról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi segítünk kialakítani a reális árszintet.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a megadott paraméterek - különösen az üzemóra és az évjárat - egyezzenek a valósággal, az elképzelt eladási ár, pedig tükrözze a targonca valódi értékét. Amennyiben a megadott paraméterek nem tűnnek hitelesnek, az eladni kívánt gép nem kerül fel a portálra.

Joggal merül fel a kérdés, hogy miért éri ez meg nekünk?

Amennyiben létrejön az eladás cégünk 6% közvetítői díjat számláz ki az eladónak.